Herr A (Division 2)
Topp1

Välkommen hem Anton!

Publicerad 2020-06-10 15:57
Img 20200610 144927

🏆Ja! Det var Anton Olenius som gömde sig bakom bilden!Välkommen hem till Lidingö! Hur känns det att vara tillbaka i den blå tröjan?

*Stort tack! Det känns mycket bra. Lidingö är min moderförening och jag har tränat med laget varje sommar, så steget hem var kort. Jag har egentligen aldrig reflekterar över något annat alternativ när det väl var dags att vända tillbaka till Stockholm. Dessutom känns det som att vi har ett intressant gäng som kommer göra en mycket bra säsong

🏆För de som inte känner till dig. Vem är Anton?

*Jag är en väldigt lugn person, vilket väl även syns på planen. Sedan jag lämnade Stockholm och Lidingö för fem år sedan har jag pluggat juridik i Lund och en utbytestermin i Australien. Till hösten skall jag börja arbeta på en advokatbyrå här i Stockholm.

🏆Du spelar högerback, hur skulle du beskriva dig själv som spelare? Vad kommer du att bidra med till laget?

*Jag är en ganska mångsidig spelare. Helt ok på det mesta, men kan även jobba på det mesta. Jag gillar att ha mycket boll, bidra med öppnade passningar och tempofylld innebandy. Utöver ovanstående hoppas jag kunna bidra med lite tips och tricks som jag samlat på mig i den skånska innebandyn

🏆Slutligen, vad är ditt bästa innebandyminne?

*Min meritlista innehåller inte särskilt många titlar, men alldeles för många 2:a platser. Så det får det bli ändring på. Mitt bästa minne skulle väl egentligen ha blivit ett kvalspel till Allsvenskan med Lund, där vi hade haft mycket goda chanser, men det blev som bekant inställt. Istället tar jag med mig en väldigt rolig säsong (ytterligare en 2:a plats) med dubbla segrar mot Malmö i derbyna som grädde på moset.

#innebandy #ibflidingo #coop#stockholmsinnebandyförbund #playitsimple #errea #ravelli

Josefin Möller

Sponsorer

Vill du också synas här?
Kontakta styrelsen.

Md coop logo webb
Md kvarters
Md sk rmklipp
Md klippoteket webb
Md tbs media
Md anlit
Md central hygien
Md worksafe
Md sigbladh
Md p e
Md olofsfors
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub