Topp1

Kafé Bodal

Kafé Bodal

Varje lag ned till Blå nivå (ålder 9 år) kommer att tilldelas 1-2 lördagar per säsong att bemanna caféet i Bodals Bollhall. Företrädesvis så kommer schemat vara upplagt så att värdlaget även har hemmamatch samma dag. För de lag med spelare som fyllt 11 år så kan helgen då man har café ansvar även innefatta matchvärdskap vid Herrlagets hemmamatch. På IBIS kan lagledaren se i förväg (under fliken Förening / Matcher) under vilka tider som caféet skall vara bemannat. Öppning sker 45 minuter innan första match och stänger under andra alternativt sista perioden i sista matchen för dagen. Som ansvarig ledare tänk på att två personer (spelare/förälder) behövs för att bemanna caféet och 6-8 spelare behövs till förberedelser inför och arbete under herrmatchen.

Det vore önskvärt om ALLA lag tog med sig hembakt bröd till caféet - så mycket trevligare och alltid uppskattat av publiken!

Nedan finner ni schemat för säsongen 2018/19 samt instruktioner för Café och Matchvärdskap.

Vid frågor kontakta Magnus Tell 0709517236.


Matchvärd för herrlaget i Bodalshallen

Alla lag födda 01 ned till 06 kommer att vara Matchvärdar för herrlaget en eller två gånger.

Som matchvärd: Tar man på sig en gul väst, BYGGER UPP SARGEN, borstar bort löv/skräp i och utanför hallen (med den nya borsten sponsrad av Järnia!), placerar sedan ut 2st spelare i varje hörn med handdukar som är beredda att bygga ihop sargen / torka golvet vid spelavbrott (när inte spelet är på denna sida och sitt inte för nära sargen), man ställer undan skor på sidan snyggt och fint och sätter ut flaggorna utanför ingången till hallen.

När man är matchvärd så är man som sagt också cafévärd och samlar HELA laget kl 11 för detta arbete.


Md coop logo webb
Md kvarters
Md tbs media
Md anlit
Md central hygien
Md klippoteket webb
Md worksafe
Md sigbladh
Md p e
Md olofsfors
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub